Barion Pixel Webshopunk Története | Rólunk | MedencePlusz Webshop

Rólunk

Webshopunk Története

A MedencePlusz Webshop medence építés, medencefedések, uszodatechnikai eszközök, kellélek, kiegészítők és berendezések forgalmazásával foglalkozik.

Többek között PVC termékek, Beépítő elemek, Világítástechnikai berendezések, Homokszűrő tartályok, Monoblokk szettek, Keringető szivattyúk, Medence karbantartásához szükséges eszközök, Medence fűtéstechnikai berendezések, Medencefedések, Kész medencék valamint medenceépítés között tudnak válogatni ügyfeleink.

A MedencePlusz csapata napról napra azon dolgozik, hogy pozitív élményt nyújtson a vásárlók számára. Arra törekszünk, hogy mindig gyorsan és kényelmesen kapja meg a vásárló azt, amit szeretne. Széles termékkínálattal, többféle fizetési- és szállítási módot biztosítunk ügyfeleink számára.

Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy többet tudjunk adni, mint amit elvár az ügyfél. Weboldalunkon könnyen és gyorsan böngészhet vagy vásárolhat.

Ügyfeleink több féle fizetési- és átvételi mód közül választhatja ki a számára legkedvezőbbet. Üzletünk gyors és rugalmas házhoz szállítást vállal az ország egész területén, vezető futárszolgálattal, kedvező árakon. Nézz körül üzletünkben és válogass termékeink közül.
Kellemes időtöltést kívánunk!


BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Fizess 100%-os biztonsággal

AKCIÓS TERMÉKEK

Webshopunkban állandó akciókkal várunk

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Keress minket H-P 9:00-15:00-ig

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Házhozszállítunk az egész országban